728x90 AdSpace

29 April 2019

Puisi Sunda: Kukupu teh hiber deui

ku: Cucu Supriadin (Guru SMKN 1 Luragung)

Treup eunteup dina kembang jajantung
Mere tangara dibareng sora
Aweuhan minuhan sajeroning dada
Tingkolepat kembang pangharepan
…..
Gelebug angin tarik
Ngendagkeun tangkal
Geleber anjeun hiber
Teuing kamana….

hulucai1992




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 komentar:

Posting Komentar

Silahkan Berkomentar...
- Harap sesuai dengan Konten
- Mohon Santun
Terimakasih Telah Memberikan Komentar.

Item Reviewed: Puisi Sunda: Kukupu teh hiber deui Rating: 5 Reviewed By: SuaraKuningan